Székhelyszolgáltatás árak

Székhelyszolgáltatás árak

Feltétlenül szükséges székhelyszolgáltatást igénybe venni? Megéri egyáltalán? Van székhelyszolgáltatás olcsón? Mennyibe kerülnek a székhelyszolgáltatás árak? A székhelyszolgáltatás budapesti árak magasabbak, mint a vidékiek? Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatják olvassa el cikkünket!

Először is fontos tisztában lenni vele, hogy nem kötelező székhelyszolgáltatás igénybe vétele, azonban nagy előnyökkel járhat. A cég székhely bejelentése már a cégbejegyzési kérelem leadásával megtörténik. Az itt megjelölt székhelyen szükséges eleget tenni a székhellyel kapcsolatos feladatoknak, melyek akár nagy adminisztrációs terheket is róhatnak a cégekre, ha saját ingatlanba jelentik be a székhelyet. Székhelyszolgáltatás olcsón is igénybe vehető és nagyban megkönnyíti a vállalkozás mindennapjait.

A székhelyszolgáltatás ára nem fix összeg, mint amilyen például a cégalapítási illeték volt, hanem szolgáltatótól függően változik. A székhelyszolgáltatás budapesti árak általában magasabbak, mint a vidéki székhelyszolgáltatás árak, hiszen Budapesten gyakran eleve az ingatlan árak is magasabbak, melyekbe a székhely bejelenthető. A LOGOSZ Cégcsoport Magyarország első számú székhelyszolgáltatója; megbízható székhelyszolgáltatás Veszprém, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár, Debrecen, Nyíregyháza, Győr, Szolnok és Budapest városaiban is igénybe vehető nálunk. Sőt, idén már székhelyszolgáltatást IPA (iparűzési adó) mentes településen is biztosítunk, Újlengyelben.

A székhelyszolgáltatás árak széles skálán helyezkednek el, ám csakúgy mint könyvelő választás esetén, nem ajánlatos a legolcsóbbat választani. A székhelyszolgáltatás feltételeit törvények szabályozzák, melyeknek való precíz megfelelés magasabb adminisztrációs és pénzügyi költségeket jelent a szolgáltatónak. Ha a székhelyszolgáltatás árak nagyon alacsonyak, félő, hogy a szolgáltatónak túl sok ügyfelet kell elvállalnia, mely a szolgáltatás minőségének romlásához vezethet. A LOGOSZ Cégcsoport a székhelyszolgáltatás rendeletnek eleget téve nyújt megbízható székhelyszolgáltatást megfizethető áron.

A székhelyszolgáltatás árak tartalmazzák a székhelyszolgáltatás szabályai szerint meghatározott szolgáltatásokat. Ezek közül a legfontosabbak, hogy a szolgáltató a megbízó cégtábláját elhelyezi az épület homlokzatán közterületről jól látható helyen, a szolgáltató elvégzi a cég számára küldött hivatalos küldemények átvételét, érkeztetését, megőrzését és naprakész iratjegyzék vezetését stb. Ezen kívül az árak tartalmazhatnak plusz szolgáltatásokat is, melyek eltérő szolgáltatóknál különbözőek. A LOGOSZ Cégcsoportnál a szolgáltatás ára tartalmazza egy darab standard bélyegző elkészítését, levelek átvételéről azonnali értesítés küldését, igény esetén a hivatalos küldemények szkennelve való továbbítását, 50 lapig ingyenes fénymásolás lehetőségét, képviselet nyújtását egy esetleges NAV ellenőrzés során, illetve 1 hónapos ingyen könyvelési kedvezményt partnercégünknél a Kontír Professional Kft.-nél.

Cégcsoportunknál a székhelyszolgáltatás ára igen jutányos, azonban cégalapítás székhelyszolgáltatással csomagajánlat igénybe vétele esetén az ár még kedvezőbb. Forduljon bizalommal munkatársainkhoz! A honlapon feltűntetett árak budapesti székhelyszolgáltatásra vonatkoznak, vidéki árainkról az érintett irodáknál tud érdeklődni.

Érdemes elolvasni még

Megújul a Széchenyi Kártya Program

Megújul a Széchenyi Kártya Program

Augusztustól igényelhető a Széchenyi Kártya Program Max, aminek köszönhetően ismét segítséghez juthatnak a kis- és középvállalkozások. A program különböző hiteltermékeket biztosít.

Tovább...
Külföldi cégalapítás? Lehetséges!

Külföldi cégalapítás? Lehetséges!

Magyar állampolgároknak lehetősége van külföldi cégalapításra is, ha valamilyen okból nem itthon szeretnének vállalkozásba kezdeni. A külföldi cégalapítás bizonyos hátrányok mellett sok előnnyel járhat, ha a vállalkozó körültekintően választ helyszínt és cégformát.

Tovább...
Gyors cégalapítás

Gyors cégalapítás

Ha valamilyen üzleti tevékenység végzéséhez szeretnénk céget alapítani, fontos szempont lehet, hogy a cégalapítás mennyi időt vesz igénybe. Az üzleti lehetőségekre gyakran igen gyorsan kell reagálni, különben megelőznek minket. Érdemes körbenézni hol végezhetünk cégalapítást gyorsan, esetleg van-e lehetőség azonnali cégalapításra.

Tovább...