Egy cég hivatalos székhelyének nem kell feltétlenül ugyanott lennie, ahol az irodának, üzletnek, működési helynek. Számos olyan helyzet van, amikor egy cég számára nem megfelelő valami miatt, hogy a hivatalos székhely és a valós működési helyszín egybeessen. Például ilyen lehet mikrovállalkozások esetében, ha nem engedhetik meg maguknak a valós irodát, üzletet; vagy, ha a cégtulajdonos külön szeretné választani a magánéletét a céges élettől, és nem akarja a saját lakását, házát használni székhely céljára. Az is lehetséges, hogy nem tartózkodnak folyamatosan a működési helyszínen, és szükségük van székhelyszolgáltató cégre, ami teljes munkaidő alatt átveszi a hivatalos küldeményeiket. Kényelmi szempontok is dominálhatnak, ha a vállalkozás nem szeretne időt és energiát fordítani a székhellyel összefüggésben keletkező feladatok ellátására.

Székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak és cégeknek is igénybe vehető az egész ország területén. Miért választják az emberek mégis Pest megyét? Sokan azért döntenek a főváros és környéke mellet, mert egy hátrányosabb helyzetűként számon tartott régióban induló vállalkozással nem mindig olyan szívesen kötnek üzletet, mint egy budapesti székhellyel rendelkező céggel. Pest megye, a főváros közelsége miatt is vonzó sok cégnek, nem beszélve arról, hogy egy budapesti székhely (különösen a II., V., és XII. kerületben) akár presztízsértékű is lehet bizonyos tevékenységi körökben. Sokan épp ezért működnek itt, de aki ezt nem tudja megvalósítani, annak is lehet székhelye Pest megyében. Fővárosi helyszín székhelyként és Pest megyei székhelyszolgáltatás igénybevétele marketing szempontból is jó döntés lehet.

Vidéken működteti vállalkozását és Pest megyei székhelyszolgáltatást szeretne igénybe venni, azonban nem szeretne minden hónapban felutazni leveleiért? A LOGOSZ Cégcsoport erre is nyújt megoldást! Válassza az Önhöz legközelebbi városban lévő irodánkat, és a LOGOSZ vállalja, hogy vállalkozása hivatalos leveleit továbbítja a budapesti székhelyről, a szerződéskötés városában lévő irodánkba, hogy Ön könnyen és gyorsan átvehesse őket.

Székhelyszolgáltatás Pest megye területén lévő városokban, különösen olyan területeken, ahol alacsonyabb az IPA (azaz iparűzésiadó) mértéke, nagyon népszerű a cégek, vállalkozások körében. Ilyen például a Pest megyei Újlengyel is, ahol nemcsak kedvező, hanem egyenesen IPA mentes székhely igényelhető. Újlengyel Pest megye déli részén fekszik és Budapestről fél óra alatt könnyedén elérhető autóval.

Ha Ön is IPA mentes települést keres, vagy egyszerűen csak székhelyszolgáltatást Pest megyében venne igénybe, válasszon a LOGOSZ 13 Pest megyei irodája közül. A fővárosban 12 kerületben, és az IPA mentes Újlengyel településén állunk leendő és már meglévő ügyfeleink rendelkezésére. Válassza ki, melyik irodánk van Önhöz a legközelebb, és lépjen velünk kapcsolatba!